06 53965280 info@profi-workers.nl
Selecteer een pagina

Detacheren

Staat er een project op het programma waar je een knappe kop voor nodig hebt? Of is er een bepaalde periode waarin je een specialist nodig hebt? Dan is detacheren met Profi-Workers een slimme keuze. Als leuke bonus draag je geen risico voor bijvoorbeeld langdurige ziekteperiodes. Dat nemen wij op ons.

Na uitgebreid overleg over het type kandidaat waar jij naar op zoek bent, verdiepen we ons ook nog in de cultuur van de sector en jouw bedrijf. Wij maken vervolgens een voorselectie uit het netwerk van Profi-Workers, zodat je met de juiste kandidaat aan tafel kan. Bevalt de kandidaat zo goed dat je deze in dienst wilt nemen na de detacheringsperiode? De keuze is dan aan jou!

Vind een ervaren kracht met Profi-Workers >>

Voordelen van detacheren

 • Snel aan tafel met ervaren personeel: ons netwerk bevat veel mensen met een breed scala aan achtergronden.
 • Hoogopgeleid personeel, maar toch flexibel: doordat detacheren vaak op periode- en/of projectbasis wordt uitgevoerd, loop je als werkgever minder financieel risico. Investeer kapitaal in de dingen die er op dat moment toe doen.
 • Medewerker langdurig ziek? Wij betalen het salaris van de werknemer door, maar jij betaalt alleen de gewerkte uren. Ook zoeken we een even goede kandidaat ter vervanging, mocht dit nodig zijn. Geen risico dus!

Het netwerk van Profi-Workers

Ons netwerk van professionals voor detachering selecteren we op basis van vaardigheden, ervaring, maar ook persoonlijke eigenschappen. Vooral op het laatste gebied schieten andere detacheerders vaak te kort, terwijl jij als opdrachtgever niet voor verrassingen wilt komen te staan. Zeker niet als het om de match tussen de cultuur in je organisatie en de persoonlijkheid van de voorgestelde medewerker gaat. Wij selecteren hier dus wél op. Zo zit je snel met de juiste kandidaat aan tafel en kun je snel invulling geven aan je project(en). Dat biedt zekerheid.

 

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?