06 53965280 info@profi-workers.nl
Selecteer een pagina

Uitzenden

Wil je profiteren van de voordelen van door Profi-Workers geselecteerde kandidaten? Zonder de bijkomende risico’s van het werkgeverschap? Dan kan het lonen om een uitzendkracht in dienst te nemen. Voor zowel een langere periode als kortdurende piekbelasting en ziekteperiodes zijn uitzendkrachten zeer geschikt. Je kan kandidaten flexibel inzetten en betaalt ook nog eens alleen de uren dat de kandidaat daadwerkelijk werkt. Wel zo fijn!

Regel een uitzendkracht bij Profi-Workers >>

Het netwerk van Profi-Workers

Omdat wij een uitgebreid netwerk van uitzendkrachten met veel verschillende vaardigheden onderhouden, ben je verzekerd van een kandidaat die je organisatie naar het volgende niveau tilt. Door onze persoonlijke benadering weten we niet alleen wat onze krachten kunnen, maar ook juist bij wat voor type bedrijf ze moet belanden. De uitzendkracht moet volgens ons even toegewijd zijn als de rest van de organisatie is.

Voordelen van uitzenden

 • Snel aan tafel met de juiste kandidaat: met onze beproefde selectiemethodes zorgen we voor een snelle match. Uiteraard met één of meerdere gemotiveerde kandidaten.
 • Medewerker langdurig ziek? Wij verzorgen binnen de kortst mogelijke termijn een vergelijkbare kandidaat.
 • Geen werkgeversverplichtingen of -risico’s: die draagt Profi-Workers voor je!

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?