06 53965280 info@profi-workers.nl
Selecteer een pagina

Werving en Selectie

Op zoek naar een gemotiveerde medewerker die je in vaste dienst kan nemen? Dan zit je goed! Bij Profi-Workers kun je een functieprofiel samenstellen, waarna onze toegewijde speurneuzen op zoek gaan naar dé geschikte kandidaat. Niet alleen vaardigheden, maar vooral ook de persoonlijkheid van de medewerker worden aan jouw bedrijf gematcht. Op zowel de korte als lange termijn is dat essentieel!

Met een scherpe voorselectie zorgen we ervoor dat je met de juiste kandidaten aan tafel komt. Daarna is de keuze aan jou. Niet de juiste kandidaat gevonden? Wij zoeken kosteloos verder.

Voordelen van werving en selectie

 • Bespaar tijd en zorgen: binnen een onderneming spelen genoeg zaken naast het vinden van goed personeel. Zorg er met Profi-Workers voor dat je organisatie professionele wijze ontlast wordt.
 • Bespaar kosten: als je op zoek bent naar iemand die je voor langere tijd aan je bedrijf wilt binden, is het zoeken naar een vaste kandidaat een aantrekkelijke optie.
 • Maak gebruik van professionele recruiters: door onze expertise kunnen we in verschillende branches topkandidaten vinden. Wij weten wat nodig is om succes te behalen met je personeel.

No cure? No pay!

De ‘recruitment fee’, oftewel de compensatie voor werving, betaal je alleen zodra jij je nieuwe kracht hebt gevonden! Werven vanuit Profi-Workers is dus zonder risico. Zelfs als de kandidaat na een afgesproken proeftijd alsnog niet in vaste dienst treedt, vinden we kosteloos een nieuwe.

 

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?