fbpx


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk
27 Vacatures
Voorman werkplaats Cruquius

Branche : Techniek
Regio : Noord Holland

Je hebt dagelijks de leiding over de werkplaats en regelt de dagelijkse planning. Jij coördineert, communiceert en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee in de werkplaats aan de constructies.

Warehouse medewerker Hoofddorp

Branche : Transport & Logistiek
Regio : Noord Holland

Jij als warehouse medewerker, je bent een manusje van alles die verantwoordelijk is voor optimale doorstroom van logistieke process, je vervult zowel een uitvoerende als organisatorische functie uit. De volgende taken ga jij uitvoeren: orders verzamelen (spraakgestuurd in Engels), grotendeels in een koelcel en/of kamertemepratuur, je voert ook algemene magazijnwerkzaamheden uit zoals, stapelen van dozen, bijvullen van inpaktafels en het laden van vrachtwagens.

Evenementen medewerker (festivals)

Branche : Evenementen
Regio : Noord Holland

Jij komt te werken op leuke evenementen van festivals, poppodia tot leuke borrels en je bent het visitekaartje van Lockerbox maar ook van het grote evenement. Je werkt over het algemeen alleen maar in het weekend dus goed te combineren met je studie. Als evenementen medewerker kom je te staan achter een balie waar jij de lockers gaat verhuren aan de festivalgangers of je loopt een rondje door de locker gangen waar je klanten kan helpen waar nodig en je zorgt voor dat alles er netjes uit blijft zien. Natuurlijk geven wij je de gelegenheid om over het evenement te banjeren.

STEK Monteur

Branche : Techniek
Regio : Noord Holland

Mis je de uitdaging in je huidige baan? In deze afwisselende functie ga jij zelfstandig op pad met een collega om airconditioning systemen te monteren bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons werkgebied is met name in de Randstad. Je houdt ervan om met je handen bezig te zijn en beschikt over goede technische inzichten. Daarnaast ben jij het visitekaartje en lever jij altijd 100% werk. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en kan worden ingezet voor het installeren van koel- en klimaatbeheersing systemen. Jouw taken bestaan onder andere uit: voorbereidingen treffen voor het installatie werk, het aansluiten en ophangen van airco systemen en bijbehoren, het afwerken en wegwerken van leidingen en elektra, service en onderhoudsbeurten aan geplaatste airco systemen, klanten uitleg en advies geven over de werking van een airconditioning systeem.

Productiemedewerker Nieuw-Vennep

Branche : Industrie & Productie
Regio : Noord Holland

Je zal werken aan een geautomatiseerde lijn waar de vleeswaren versneden en verpakt worden. Je bent de persoon die de handen uit de mouwen steekt, en je zit vol energie om hier aan het werk te gaan. Jouw taken zien er als volgt uit: je zal de vleeswaren inpakken en de slicers bevoorraden, je werkt samen met de operator, je respecteert veiligheids-, kwaliteits-, en hygiënevoorschriften, en je voert verder diverse taken rondom de productie.

Laden