06 53965280 info@profi-workers.nl
Selecteer een pagina

Vacatures nieuwOvereenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
48 Vacatures
Voorman werkplaats Cruquius

Branche : Techniek
Regio : Noord Holland

Je hebt dagelijks de leiding over de werkplaats en regelt de dagelijkse planning. Jij coördineert, communiceert en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee in de werkplaats aan de constructies.

1e Monteur Cruquius

Branche : Techniek
Regio : Noord Holland

Als 1ste monteur ben jij het aanspreek punt voor de klant. Je geeft leiding aan de monteurs. Monteer je aan de hand van het gekregen tekeningen pakket de installatie. Ben jij degene die op locatie de planning doet. Zorg je dat iedereen de veiligheidsvoorschriften waarborgt en alle VGM plannen en formulieren aanwezig zijn. ZZP-ers zijn ook van harte welkom, wij verzorgen dan je hele back-office.

Operator Slicing Nieuw-Vennep

Branche : Industrie & Productie
Regio : Noord Holland

Je zal werken aan een geautomatiseerde lijn waar de vleeswaren versneden en verpakt worden. Na een uitgebreide opleiding ben je verantwoordelijk voor het versnijden & verpakken van vleeswaren aan jouw eigen lijn. Hygiëne is en kwaliteit zijn hierbij erg belangrijk. Je zorgt voor de opstart van de machine en de bevoorrading ervan (instellen, ombouwen), je voert kwaliteitscontrole uit op het product, je schiet te hulp bij technische storingen, de vleeswaren inpakken en de slicers bevoorraden, je werkt samen met de technische dienst indien een technisch probleem zich voordoet en je respecteert veiligheids-, kwaliteits-, en hygiënevoorschriften

Uitvoerder GWW-bouw Haarlemmermeer

Branche : Infra
Regio : Noord Holland


Allround Service Monteur

Branche : Techniek
Regio : Noord Holland

Ben jij die Allround service monteur waar wij naar op zoek zijn die van allesbehalve eentonigheid houdt. Of je nu interne transportmiddelen onderhoudt, machines repareert of technische keuringen uitvoert, jij pakt elke uitdaging met beide handen aan! Jouw werkzaamheden bestaan uit: het onderhouden en repareren van interne transportmiddelen, denk aan elektrotrekkers, heftrucks, orderpickers, het installeren, en onderhouden en repareren van bloemverwerkingsmachines, het installeren, onderhouden en repareren van transportsystemen en het uitvoeren van de bijbehorende keuringen, je staat klanten te woord en adviseert ze hierbij.

Laden