fbpx

Detacheren

Staat er een project op het programma waar je een knappe kop voor nodig hebt? Of is er een bepaalde periode waarin je een specialist nodig hebt? Dan is detacheren met Profi-Workers een slimme keuze. Als leuke bonus draag je geen risico voor bijvoorbeeld langdurige ziekteperiodes. Dat nemen wij op ons.

Na uitgebreid overleg over het type kandidaat waar jij naar op zoek bent, verdiepen we ons ook nog in de cultuur van de sector en jouw bedrijf. Wij maken vervolgens een voorselectie uit het netwerk van Profi-Workers, zodat je met de juiste kandidaat aan tafel kan. Bevalt de kandidaat zo goed dat je deze in dienst wilt nemen na de detacheringsperiode? De keuze is dan aan jou!

Voordelen van detacheren

Het netwerk van Profi-Workers

Ons netwerk van professionals voor detachering selecteren we op basis van vaardigheden, ervaring, maar ook persoonlijke eigenschappen. Vooral op het laatste gebied schieten andere detacheerders vaak te kort, terwijl jij als opdrachtgever niet voor verrassingen wilt komen te staan. Zeker niet als het om de match tussen de cultuur in je organisatie en de persoonlijkheid van de voorgestelde medewerker gaat. Wij selecteren hier dus wél op. Zo zit je snel met de juiste kandidaat aan tafel en kun je snel invulling geven aan je project(en). Dat biedt zekerheid.

Neem contact met ons op


Best bereikbaar op:

Wat kost een medewerker

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!