06 53965280 info@profi-workers.nl

Vind een toffe baan!

Zoeken naar een passende baan kan best een lastige klus zijn! Jij hebt unieke vaardigheden en wilt laten zien wat je kan in een functie die naadloos hierop aansluit. Hoe ontdek je dan wat je bij je past? En welke werkgever biedt je vervolgens de juiste omgeving om je verder te ontwikkelen?

Bij Profi-Workers helpen we je met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers. Met onze zoekfunctie zie je bijvoorbeeld snel welke vacatures er momenteel bij hen beschikbaar zijn. Mocht hier niets voor je tussen staan, geen probleem! Integendeel, als je jeinschrijf, maken we graag kennis met je én helpen wij je persoonlijk aan een top-job! Omdat wij onze opdrachtgevers namelijk ook goed kennen, weten we dan snel waar jij aan de slag kan.

Of je nog met een opleiding bezig bent, midden in je carrière staat of al een tijdje thuis zit: we gaan graag voor je op zoek!

Werken via Profi-Workers

  • Meer dan een uitzendbureau dat vacatures vult: ontvang persoonlijk advies in je zoektocht naar een leuke werkgever.
  • Snel schakelen zorgt ervoor dat je binnen no-time lekker aan het werk kan.
  • Flexibel werken, maar niet zonder stabiliteit: we zorgen er ook voor dat je aan het werk blijft.

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk! Wat nu?<br />

Schrijf je in en blader door onze vacatures. Toch op zoek naar net iets anders? Neem dan contact met ons op na je inschrijving. Dan zoeken we samen naar een baan die ideaal is voor jouw ervaring, opleiding en (heel belangrijk!) interesses.

Kan ik voor een bijbaan bij jullie terecht?

Dat kan! Ook voor part-time jobs is het werken via een uitzendbureau zeer geschikt. Zo kun je makkelijk zelf de uren registreren die je werkt. Als je dus eenmalig wat meer of minder kan of wilt werken, is dit flexibel in te regelen.

Hoe gaat dat, als uitzendkracht werken via een uitzendbureau?

Als je als uitzendkracht bij een opdrachtgever van Profi-Workers aan het werk gaat, kom je in dienst van Profi-Workers, maar voer je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Dit kan voor bepaalde of onbepaalde tijd zijn. Ook je loon ontvang je van ons. Als dit je voorkeur heeft, kun je wekelijks uitbetaald worden voor je werkzaamheden!

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!