fbpx

Vind Een Toffe Baan!

Zoeken naar een passende baan kan best een lastige klus zijn! Bijna alle werkzoekenden hebben die moeilijkheid in het begin. Jij hebt unieke vaardigheden en wilt laten zien wat je kan in een functie die naadloos hierop aansluit. Hoe ontdek je dan wat je bij je past? En welke werkgever bied je vervolgens de juiste omgeving om je verder te ontwikkelen?

Bij Profi-Workers helpen we werkzoekenden met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers. Met onze zoekfunctie zie je bijvoorbeeld snel welke vacatures er momenteel bij hen beschikbaar zijn. Mocht hier niets voor je tussen staan, geen probleem! Integendeel, als je je inschrijft als werkzoekende, maken we graag kennis met je én helpen wij je persoonlijk aan een top-job! Omdat wij onze opdrachtgevers namelijk ook goed kennen, weten we dan snel waar jij aan de slag kan.


Of je nog met een opleiding bezig bent, midden in je carrière staat of al een tijdje thuis zit: we gaan graag voor je op zoek!

Werken Via Profi-Workers

Veel Gestelde Vragen Werkzoekenden

Schrijf je in en blader door onze vacatures. Toch op zoek naar net iets anders? Neem dan contact met ons op na je inschrijving. Dan zoeken we samen naar een baan die ideaal is voor jouw ervaring, opleiding en (heel belangrijk!) interesses.

Dat kan! Ook voor part-time jobs is het werken via een uitzendbureau zeer geschikt. Zo kun je makkelijk zelf de uren registreren die je werkt. Als je dus eenmalig wat meer of minder kan of wilt werken, is dit flexibel in te regelen.
Als je als uitzendkracht bij een opdrachtgever van Profi-Workers aan het werk gaat, kom je in dienst van Profi-Workers, maar voer je werkzaamheden uit bij de opdrachtgever. Dit kan voor bepaalde of onbepaalde tijd zijn. Ook je loon ontvang je van ons. Als dit je voorkeur heeft, kun je wekelijks uitbetaald worden voor je werkzaamheden!

Bekijk het vacature aanbod

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!