Profi-Workers:
Het uitzendbureau met een gezicht

In de uitzendbranche zijn er tal van uitzendbureaus die zo snel en efficiënt mogelijk vacatures proberen te vullen. In sommige gevallen kom je hiermee weg, maar er zijn veel gevallen waarin de match tussen werkgever en werknemer simpelweg niet klopt. Dit leidt tot frustratie en geld- en tijdverspilling.

Of je nu een werkgever- of werknemer bent, je wilt met de juiste partij aan de overkant van de tafel zitten. Dat is ons doel: al zodra je aan tafel gaat, de juiste personen tegenover je hebben.

Wij Profi-Workers werken onder One People Services die bewust zijn van de verantwoordelijkheden die professioneel werkgeverschap met zich meebrengt. Jouw backoffice voor intermediairs is geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd.  Bovendien is One lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Waar wij voor gaan

Profi Workers is in 2019 opgericht om de match tussen werkgever en werknemer op zowel zakelijk als persoonlijk niveau te laten kloppen. We stellen voortdurend vragen. Zo identificeren we op een diep niveau integrale eigenschappen van een bedrijf of kandidaat.

In een tijd waarin flexibel werken meer en meer de norm wordt, is het van immens belang dat personeel- en werkzoekenden op een juiste manier gekoppeld worden. Doordat wij de opdrachtgevers en kandidaten uit ons netwerk zeer goed kennen, zijn we in staat sneller én effectiever te matchen. Ben je als kandidaat bijvoorbeeld meer op je plek in een formeel of informeel bedrijf? Zoekt je bedrijf iemand die heel analytisch denkt of juist een typische ‘outside the box’-denker is? Vragen die ertoe doen. En toch worden ze elders te vaak vergeten.

Bekijk het vacature aanbod

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Wat kost een medewerker

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!